Akai Professional MPC Key 37

06-02-24

Akai Pro stelt hun nieuwe MPC Key 37 voor, een standalone keyboard workstation die alles aan boord heeft om muziek te maken!

GELUID

MPC Key 37 wordt geleverd met een kerncollectie geluiden en samples van de industriestandaard plug-ins van Akai MPC. Geniet van 8 kant-en-klare plug-in-instrumenten, waaronder Hype, Odyssey, Mellotron en meer, plus meer dan 8 GB aan productieklare samples en drumkits, met meer dan 1000 productieklare presets. Elk plug-in-instrument beschikt over geavanceerde synthese, diepgaande parameterbewerking en effecten voor het programmeren van de exacte geluiden die uw producties nodig hebben. Met 32 GB interne opslag (plus verwijderbare media via SD-kaart en USB) is er voldoende ruimte om uw sample- en instrumentenbibliotheek uit te breiden in welke richting u deze ook wilt nemen.

EFFECTEN

MPC Key 37 bevat meer dan 100 krachtige effecten van studiokwaliteit voor creatieve productie en mixen. Voeg weelderige Reverb- en Delay-effecten toe aan je tracks, voeg bounce en punch toe aan je drums en mix met moderne of vintage-stijl compressoren en limiters. MPC Key 37 wordt ook geleverd met geavanceerde vocale FX-plug-ins die ook kunnen worden gebruikt voor gewone zang of creatief geluidsontwerp.

CONTROL SURFACE

De MPC Key 37 beschikt over een synth-actie keybed met aftertouch, naast speciale pitch- en modulatiewielen. De toetsenbordactie in synth-stijl is ontworpen met spelers en producers in gedachten, met een responsief gevoel voor het volgen van baslijnen, het rocken van synth-leads en meer. De 16 snelheidsgevoelige RGB-pads zijn dezelfde als op de bekroonde MPC One+ met toegang tot de gerenommeerde MPC Time Correct-, Swing- en Quantize-functies die producenten aan de top van de industrie blijven inspireren. Het tweaken en bewerken vindt plaats op het 7-inch multi-touch display en de 4 Q Link-knoppen, waardoor u zowel fijne controle als snelle toegang tot de parameters die u nodig hebt binnen handbereik heeft.

CONNECTIVITEIT

MPC Key 37 is een krachtige hub voor uw outboarduitrusting. Sluit MIDI-apparaten naadloos aan via USB of gebruik de MIDI DIN In/Out-poorten. Integreer modulaire rigs in uw MPC-workflow via de 4 TRS CV/Gate-uitgangen. Ingebouwde Wi-Fi/Bluetooth maakt draadloze synchronisatie met Ableton Link, draadloze MIDI op ondersteunde iOS-apparaten en MPC OS-updates mogelijk. Breid uw opslagcapaciteit uit met de SD-kaartlezer voor gemakkelijke toegang tot uw groeiende bibliotheek met geluiden en nummers.

DAW INTEGRATIE

MPC Key 37 beschikt over een ingebouwde 2 In, 2 Out USB-audio/MIDI-interface, zodat u audio en MIDI rechtstreeks in en uit uw computer kunt opnemen. De meegeleverde MPC2-software is een stand-alone DAW voor uw Mac of pc, die alle tactiliteit en controle van de hardware biedt, maar met zoveel tracks als uw computer aankan. MPC2-software wordt ook geleverd als een VST/AU-plug-in voor grote DAW's zoals FL Studio, Logic, Ableton, Pro Tools, Studio One en meer.

DE MPC KEY 37 is nu op voorraad en staat in onze studio!