Contest IP66 Outdoor Spots

01-02-24

Nieuwe Contest Producten!

VPANEL 200 RGBL

De VPANEL-200RGBL valt op door zijn uitzonderlijke lichtkwaliteit. Met 24 LED's van elk 20 watt (Rood, Blauw, Groen, Lime) biedt hij een indrukwekkende helderheid van 6352 lumen, wat een uitzonderlijke zichtbaarheid garandeert in de meest veeleisende omgevingen.

vpanel.jpg

De VPANEL-200RGBL is uitgerust met symmetrische lenzen met een diafragma van 30 graden en zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor elke architectonische contour met ongeëvenaarde finesse wordt benadrukt.

Elk detail wordt versterkt door de nauwkeurige, verfijnde verlichting.

Contest VH20-90

Art in light.

Art in light.

De VH2O-90 is veel meer dan een architecturale spot; het is een revolutie op het gebied van creatieve verlichting.

Met zijn krachtige 90 W LED bij 7800 K biedt deze spot een uitzonderlijke helderheid om je architecturale creaties te verbeteren.

Contest VCOB RGBL

VCOB150RGBL.jpg

VCOB RGBL schijnwerpers zijn uitgerust met RGBL LED's van hoge kwaliteit, die een breed kleurengamma en een opmerkelijke lichtsterkte bieden.

Dankzij deze krachtige LED's kunnen deze schijnwerpers architecturale details benadrukken met een precieze, schitterende verlichting.

Contest VCOB DW

vcob60dw_zoom.jpg

De VCOB-DW schijnwerpers zijn uitgerust met hoogwaardige Dynamic White LED's, die een kleurtemperatuurbereik van 2700 K tot 6800 K en een opmerkelijke lichtsterkte bieden.

Dankzij deze innovatieve 'Dynamic White' technologie kunnen deze schijnwerpers architecturale details sublimeren met een precieze, briljante verlichting.

Deze uitgebreide reeks kleurtemperaturen stelt u in staat om voor elk project aangepaste verlichtingsstemmingen te creëren en biedt een uitzonderlijke flexibiliteit om de architectuur te verbeteren.

Contest VBAR DW

vbardw_ensemble.jpg

VBAR-DW spots zijn voorzien van hoogwaardige "Dynamic White" LED's met instelbare kleurtemperaturen van 2700K tot 5600K, waardoor je de lichtsfeer kunt aanpassen en kunt spelen met een ongeëvenaarde reeks tinten.

Met hun diafragma van 15 x 30° kun je de architecturale kenmerken van een ruimte benadrukken door de muren gelijkmatig te verlichten.

Ze zijn ontworpen om het licht gelijkmatig over het oppervlak van de muur te verspreiden en donkere of overbelichte zones te vermijden. Dit draagt bij tot een evenwichtige en coherente esthetiek in de hele ruimte.

VBAR RGBL

vbar rgbl.jpg

VBAR RGBL spots zijn uitgerust met RGBL LED's van hoge kwaliteit, die een breed kleurengamma en een opmerkelijke lichtintensiteit bieden.

Hun diafragma van 12° verbetert de architecturale kenmerken van een ruimte door muren gelijkmatig te verlichten.

Ze zijn ontworpen om het licht gelijkmatig over het muuroppervlak te verdelen en donkere of overbelichte zones te vermijden. Dit draagt bij tot een evenwichtige, coherente esthetiek in de hele ruimte.

Contest VPAR DW

vpar dw.jpg

VPAR projectoren in dynamisch wit bieden een uitzonderlijk precieze lichtverdeling over het doelgebied voor absoluut verbluffende visuele effecten.
Elke kleurtemperatuur instelbare LED, variërend van 2700 K tot 6000 K, opent de deur naar een compleet palet aan nuances, waardoor u uw verlichtingsambiance kunt personaliseren en kunt spelen met een ongeëvenaarde reeks tonen.

Dankzij het asymmetrische diafragma kan het licht precies op een specifiek gebied worden gericht, waardoor een gerichte, gecontroleerde verlichting ontstaat. Dankzij het slimme ontwerp wordt de lichtintensiteit asymmetrisch verdeeld, waardoor belangrijke details worden benadrukt terwijl ongewenste verblinding wordt geminimaliseerd.

Contest VPAR RGBL

vpar_ligne_4-2.jpg

De VPAR-RGBL spots blinken uit door hun ingenieuze ontwerp, vooral dankzij hun symmetrische openingen.

Deze openingen zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling over grote oppervlakken, perfect voor het verlichten van gevels, tentoonstellingsruimten of stadsgezichten.
De symmetrische diafragma's van de VPAR-RGBL schijnwerpers zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor uitnodigende en esthetisch aangename verlichtingsomgevingen ontstaan.

Deze eigenschap maakt de VPAR-RGBL schijnwerpers tot een ideale keuze voor projecten die een consistente verlichting van grote oppervlakken vereisen met behoud van nauwkeurige controle over lichtintensiteit en kleurtemperatuur.

Briteq BTI Lightstrike IP66

  • De BTI-LIGHTSTRIKE IP66 is zeer compact en heeft een laag gewicht waardoor hij snel in allerlei decors kan worden ingebouwd.
  • Volledig compatibel met de indoor BTX-LIGHTSTRIKE: kan samen worden gebruikt in 1 opstelling!
  • De kantelbare montagebeugels kunnen worden uitgerust met standaard klemmen en/of worden gebruikt met de meegeleverde omega-beugels.
  • Voorzien van een inventief quick-release mechanisme waarmee u snel meerdere projectoren kunt aansluiten en uitlijnen.
  • Zeer stille werking, dankzij temperatuurgeregelde koelventilatoren.
  • Alfanumeriek OLED-display en aanraaktoetsen om de verschillende opties in het instelmenu te selecteren.
  • Vier dimmercurves: lineair, kwadratisch, omgekeerd kwadratisch, S-curve