ISE 2024 Blog

30-01-24

De Integrated Systems Europe (ISE) is 1 van de grootste vakbeurzen voor professionals in de audiovisuele en geïntegreerde systemen industrie. Het biedt een platform voor exposanten en bezoekers om de nieuwste technologieën op het gebied van audio, video, digital signage, domotica en andere geïntegreerde systemen te verkennen.

Ben je benieuwd welke nieuwigheden onze man op ISE heeft gespot. Dan kan je dit in deze blog volgen.

Roland AV

Bridge Cast X

Kort overzicht

  • Professionele AV-streaminginterface voor online gamers, podcasters en vloggers
  • Sluit meerdere apparaten tegelijk aan en wissel van streaming set-up zonder kabels te moeten verwisselen
  • 2 USB-C poorten voor computers en mobiele apparaten & 2 HDMI-ingangen voor spelconsoles, camera's en meer
  • HDMI Thru voor op een externe videomonitor
  • Maak onafhankelijke mixen voor jou en het online publiek, met dubbele audiobussen
  • Hoogwaardige XLR-microfoonvoorversterker met fantoomvoeding voor microfoons van topkwaliteit
  • 6 toewijsbare control pads voor sound-FX, Game EQ presets, OBS-shortcuts en meer
  • Voice Changer-effecten afgeleid van de Roland VT-serie & vocal processing: EQ, compressor, ruisonderdrukker, de-esser en reverb
  • Delay-functie om indien nodig audio en video te synchroniseren
  • Aux-ingang voor het afspelen van audio van een smartphone of een extern apparaat
  • Voeg royalty-vrije achtergrondmuziek en geluidseffecten toe aan je streams met BGM CAST, beschikbaar via de BRIDGE CAST-app en Roland Cloud.

Barco

ClickShare Bar

Alweer een videobar op de markt. Maar dit maal kunnen we over iets innoverend spreken want de ClickShare Bars combineren het gebruikgemak van een Clickshare unit met een all-in-one conferencing oplossing. Beide types hebben een 4K camera met 120° zichtveld, AI group framing, kwalitatieve audio en 6 MEMS microfoons met echo cancelation die ook achtergrondgeluid verwijderen.


ClickShare Bar Pro vs ClickShare Bar Core
De Clickshare Bar Pro heeft ten opzichte van de standaard Core versie een extra button en je kan beide buttons tegelijk op het scherm weergeven. Naast de extra button heeft deze ook dual screen support, zo heb je extra ruimte om tegelijk een presentatie en videochat naast elkaar te gebruiken. Met speaker framing bovenop de group framing die in beide Bars aanwezig is breng je de persoon aan het woord perfect in beeld. Ten laatste kan deze door touchback, de aangesloten pc bedienen vanaf interactieve borden en 4K content kan je met de wired roomdock naar je display sturen.

Optoma

ZK810T & ZK810TST

Optoma voegt deze beide projectoren toe aan hun Duracore Laser gamma. Dit zijn 4K UHD projectoren met een vaste lens, de T versie heeft een klassieke zoom lens, de TST heeft een short throw zoom lens. Beide projectoren hebben een indrukwekkende kracht van 8600 ANSI lumen en zijn HDR en HLG compatibel voor een hoog kleurbereik. Ze kunnen een beeld projectoren tot wel 300" in diagonaal en kunnen 24/7 gebruikt worden, in portret projectoren door ze 90 graden te draaien. De projectie aanpassen kan heel eenvoudig met het gekende four-corner correction en een gemotoriseerde lens. Bronnen aansluiten kan via 2 HDMI inputs, een HDBaseT en een VGA input. Bedienen kan via LAN en een webinterface of de OMS software waarmee je ook Optoma schermen kan beheren, RS-232, en PJ-link voor gemakkelijke bediening vanuit Q-Sys, Crestron, AMX...

Epson

LG

Virtual ISE Booth

LG heeft een virtuele versie van hun ISE2024 booth online geplaatst zodat je zelf een tour kan doen en alle nieuwigheden en focus-producten kan bekijken zoals de Transparent LED Film en OLED Signage, 37" Stretch signage display, Kiosks, 21:9 displays en veel meer.

Viewsonic

Home Cinema

LS710-4KE

LS710-4KE

Transformeer elk huis in een bioscoopervaring met de LS710-4KE laserthuisprojector. Door de derde generatie laserfosfortechnologie met 3.500 ANSI lumen en een levensduur tot 30.000 uur, levert het levendige en heldere beelden zonder dat de lamp hoeft te worden vervangen. Deze projector is ontworpen voor Xbox en ondersteunt exclusieve Xbox-resolutie- en vernieuwingsfrequentiecombinaties voor een naadloze game-ervaring. De LS710-4KE beschikt over V-lens-shift, 1,36x optische zoom, H/V-keystone en 4-hoekaanpassing, waardoor u eenvoudig een groot scherm kunt instellen dat is afgestemd op uw voorkeuren.​