RCF Art 7 mk5 serie op voorraad!

04-02-24

30 jaar geleden startte RCF met de ambitie om goed klinkende, betaalbare lichtgewicht luidspreker beschikbaar te stellen voor een groot publiek. Ondertussen zijn ze aan hun 5de reeks ART 7 luidsprekers. Wij zijn al lange tijd overtuigd van deze reeks en deze nieuwe versie nemen we ook standaard op stock en kan je in demo kunnen beluisteren.

Wat is er nieuw?

Wat is er nieuw?

De ART 7 MK5 serie heeft dezelfde stevige bouw en design als zijn voorgangers maar is verbeterd in geluidskwaliteit door het gebruik van nieuwe componenten waaronder het Kapton diafragma die meer detail biedt en een aangepaste DSP die het geluid optimaliseert op elk volume en de "XBOOST Low Frequency Enhancer" die meer diepte en detail aan je geluid heeft.

Wat is er gebleven?

De sterke lichtgewicht Neodymium magneten, de oerdegelijke woofers bestand tegen heel wat speeluren, de stevige klasse D versterkers in een aluminium ventilatorloze behuizing met een hoge kracht en gemakkelijk te transporteren.

De uitgebreide reeks van een compacte 8" tot de ART 745 A MK5, een hele krachtige 15" kast met piek van 133dB. Allemaal te gebruiken als PA-speaker of monitor.