HK AUDIO POLAR PROMO!

07-03-24

PROMO! PROMO! PROMO!

HK Audio Polar Systemen aan strakke prijzen! Bekend om hun hoge geluidskwaliteit, veelzijdigheid in gebruik en voltreffers prijs/kwaliteit aan nu nog scherpere prijzen.

HK Audio Polar heeft voor elk wat wils van een compact systeem met 8" subwoofer tot een tot een 12" versie voor het grotere werk.

XXL-GELUIDSERVARING

XXL-GELUIDSERVARING

Hoogwaardige luidsprekercomponenten leveren een transparant, natuurlijk geluid van de diepste lage tonen tot de fijnste hoge tonen.

Het kolomelement van de compacte POLAR 8 is voorzien van krachtige 2,5″ neodymium-luidsprekers in een gebogen kolomopstelling. Samen met de krachtige basluidspreker en de 1.200 watt (piekvermogen) klasse-D eindversterker biedt het systeem een schitterende klank.

De 24-bit DSP in POLAR 10 en POLAR 12 levert een en vervormingsarme geluidservaring over alle frequentiebereiken. De combinatie van een 1″ CD-hoorn, krachtige middentoners en een speciaal ontwikkelde long-throw basluidspreker in een akoestisch perfect gedimensioneerde houten kast wordt aangedreven door een eindversterkervermogen van 2.000 watt.

TOPGELUID RONDOM

TOPGELUID RONDOM

Met zijn brede spreidingspatroon van 120° en de lage feedbackneiging is POLAR ideaal voor plaatsing op het podium of in de kamer. In veel gevallen is er helemaal geen behoefte aan een andere podiummonitor. POLAR kan zonder het onderste kolomsegment worden opgesteld, waardoor de hoogte eenvoudig kan worden aangepast, bijvoorbeeld bij gebruik op een verhoogd podium. Het geleidelijk afnemende volumeniveau zorgt voor een knallende geluidsdruk op de dansvloer, een aangenaam vol geluid op de eerste rijen en een conversatievriendelijk verlaagd volume achterin de zaal.

MEERKANAALS MIXER

MEERKANAALS MIXER

De ingebouwde mixer biedt voldoende aansluitingen voor uiteenlopende toepassingsscenario's.
Alle POLAR-modellen ontvangen audiostreams draadloos, waarbij Bluetooth 5 een groter bereik en een betrouwbaardere verbinding biedt in vergelijking met eerdere Bluetooth-versies. POLAR 8 biedt ook Bluetooth TWS (True Wireless Stereo), waarmee twee systemen kunnen worden bediend als een echt draadloos stereostreamingsysteem.